top of page

Joeri Baczkowski,

event manager van TUI  BeNe

Een super dank voor je TOP TOP TOP service ! Ongelofelijk mooi te zien met hoeveel passie en positieve vibes je dagelijks een smile op ieders gezicht tovert.  Ik word er instant blij van. Op naar een volgend crazy event

Tineke De Rijck,

opperdekenin en organisator Gentse Feesten Korenmarkt

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden! “ (Coco Chanel)
En dat is nu net wat Walk on the Wild Side doet. 
Het is altijd fijn met jou te werken Pascale. 
Dank voor alle jaren Gentse Feesten, we doen er nog heel wat bij.

Guy De Maeseneer,

organisator De Mooiste Melodieën van de Lage Landen

 Ik word wild van  Walk on the Wild side : Zij leveren fantastische service en kwaliteit!! Op basis van mijn programmakeuze verzorgen zij een puike artistieke productie en verzorgen zij de hospitality op  hoog niveau dat zelden gezien is in onze sector. 

Frédéric De Backer,

sustainable event manager Utopia Events

Altijd leuk samenwerken met Pascale. Ze begrijpt snel wat we zoeken en heeft de juiste connecties. Steeds discreet aanwezig op het event en de perfecte contactpersoon tussen artiest en event manager. Partner sinds 1993.

Gwendoline Nys,

adjunct-directeur Kursaal Oostende

Of het nu voor een klein of groot dossier is, Pascale denkt mee met de klant om de juiste muzikale sfeer te verzorgen voor elk type event. Soul, funk, rock, disco, klassiek,... Ze weet altijd een kwalitatieve invulling voor te stellen binnen ieders budget en wensen. Haar enthousiasme, vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit krijg je er gratis bij.

Patrick Vermaerke,

CEO van BEVAS Events

Het luisterend oor – de passende muzikale voorstellen – een vlotte administratieve opvolging en de persoonlijke approach  van Pascale – vormen de basis van onze jarenlange correcte muzikale  samenwerking.

Peter De Roeck,

CFO magazine

Sedert 18 jaar organiseren we de awarduitreiking voor "Best Finance Team of the Year" . Maar, schoenmaker blijf bij je leest en de juiste band selecteren en de juiste muziekkeuze is niet meteen onze sterkste kant. Al jaren vertrouwen we voor de muziekkeuze op Pascale Wille.  Al heel snel weet Pascale wat we precies willen en komt ze met gepaste voorstellen.

Janique & Bart Brackx

Boven alles op en top professioneel !  Maar ook de ideale gastvrouw voor elk soort event, groots of juist intiem.  Pascale luistert naar je wensen en speelt hierop in, door dé juiste artiest(en) voor jouw event voor te stellen. Zodat elk event nog lang nazindert bij de genodigden.   Al vele jaren werken we samen, en steeds fijn om met deze supertoffe madame samen te werken!  

Jelle Leplae,

founder & chief Whisker

Het is altijd heel erg aangenaam samenwerken met Walk on the Wild Side. Wat we enorm appreciëren is de persoonlijke aanpak, het beantwoorden aan het vooropgestelde budget en een gevarieerd aanbod.

Ook de support tijdens het event is altijd een absolute meerwaarde!

Martine Verboven,

event manager van TUI  Belgium

Pascale Wille is de perfecte partner voor het boeken van een artiest, animatie, act, moderator of presentator voor elk type van event. 

Sedert jaren doen wij met TUI Belgium beroep op Walk on The Wild Side.

Jurgen Muyldermans van Gemeente Zemst over Ten Feet from Stardom

Jurgen Muyldermans van Gemeente Zemst over Ten Feet from Stardom: "Het was heel fijn om jullie  te kunnen ontvangen in GC de Melkerij. Wat een prachtig optreden, het was het wachten meer dan waard.  Ik hoop dat jullie in veel meer theaters en culturele centra worden geboekt want dat verdient dit programma zeer zeker. Wat een talenten!

Klaartje Bosteels, 

VPR Consult

Reeds meer dan 20 jaar kennen wij Pascale en kunnen we bij haar terecht voor het boeken en begeleiden van originele muzikale acts bij de organisatie van diverse events voor onze klanten.  

Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het event is ze persoonlijk betrokken en verloopt de communicatie perfect, ook in niet evidente situaties en locaties.  Steeds leuk om met een betrouwbare partner te kunnen samenwerken, dit draagt ook bij tot onze reputatie als professionele event organisator.

bottom of page