Otomachine Logo.jpg

Inspiratie vond Frank Feruytter in de train de vie van zijn eigen vader, die met weinig middelen altijd wel ergens een reden ziet om feest te vieren en daarmee andere mensen al hun zorgen doet vergeten. Of hoe de grootste ontroering schuilgaat achter schijnbaar alledaagse dingen. Die onvoorwaardelijke liefde en energie is de drijfveer voor OTOMACHINE


Samen met arrangeurs Dieter Limbourg en Lode Mertens richtte Frank Deruytter dit 15-koppig monster op.

 

OTOMACHINE speelt enkel eigen repertoire. Invloeden van Funkadelic of George Clinton zijn bij de frontman nooit veraf, maar hier waart ook de ziel van o.a. Frank Zappa, Les Mc Cann of isaac Hayes rond!

Ze gaan zich te buiten aan de vrijheid die eigen is aan de jazz, flirten met pop en kruiden hun muzikale gekte met ironie en humor.

It is not a Big Band!

Not a jazz orchestra!
but a steaming rhythm-section 
with 9 explosive horns
driven by the energetic funk master Frank Deruytter

Foto Loop 6
Foto Loop 6

Describe your image

press to zoom
Foto Loop 4
Foto Loop 4

Otomachine @ Polé Polé

press to zoom
Otomachine foto Frank - CD
Otomachine foto Frank - CD

press to zoom
1/7
  • YouTube
  • YouTube

Gwendoline Nys, adjunct-directeur Kursaal Oostende :

"Of het nu voor een klein of groot dossier is, Pascale denkt mee met de klant om de juiste muzikale sfeer te verzorgen voor elk type event. Soul, funk, rock, disco, klassiek,... Ze weet altijd een kwalitatieve invulling voor te stellen binnen ieders budget en wensen. Haar enthousiasme, vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit krijg je er gratis bij."