top of page

Vanessa Matthys

Vanessa studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel jazz-zang bij David Linx en aan het Conservatoire National Supérieur de  trio, quartet en comboMusique et de Danse de Paris.

Ze had de gelegenheid om op te treden en cd-opnames te maken met oa. Bill Carrothers, Drew Gress, Riccardo Del Fra, Roger Vanha, Frank Deruytter, Bart Denolf, Jan De Haas, Luc Vanden Bosch, Serge Plume, Dominique Vantomme, Marc Matthys.  In 2009 werkte ze mee aan een cd-opname met oa. Dré Pallemaerts en David Linx. In datzelfde jaar werd ze laureaat van de Dinant Jazz Competition.
In juni 2010 werkte de groep mee aan het hommage concert voor Pierre Van Dormael in het KVS, samen met oa. Aka Moon en David Linx.

 

In 2010 richtte ze haar eigen internationaal quartet op met Dominique
Vantomme (piano), Werner Lauscher (contrabas) en Geert Roelofs (drums).

 

Vanessa Matthys kan geboekt worden voor o.a. recepties, als achtergrondmuziek. Haar repertoire omvat easy listening, jazz, bossa nova en lichte pop. Het repertoire kan aangepast worden naar meer jazz.

Ook bezetting in trio of duo is mogelijk.

Een greep uit de setlist :

Summertime, Corcovado, The girl form Ipanema, What a difference a day makes, Tears in heaven, Ain't no sunshine, Sunny, ...   

Duo (zang en piano)

Trio 

  • Vanessa Matthys
  • Vanessa Matthys

Peter De Roeck, CFO magazine : " Sedert 18 jaar organiseren we de awarduitreiking voor "Best Finance Team of the Year" . Maar, schoenmaker blijf bij je leest en de juiste band selecteren en de juiste muziekkeuze is niet meteen onze sterkste kant. Al jaren vertrouwen we voor de muziekkeuze op Pascale Wille.  Al heel snel weet Pascale wat we precies willen en komt ze met gepaste voorstellen."

bottom of page