top of page

Enkele quotes van tevreden klanten!

Jelle Leplae, account director Fast Forward Events :  "Het is altijd heel erg aangenaam samenwerken met Walk on the Wild Side. Wat we enorm appreciëren is de persoonlijke aanpak, het beantwoorden aan het vooropgestelde budget en een gevarieerd aanbod.

Ook de support tijdens het event is altijd een absolute meerwaarde! "

Janique & Bart Brackx :  "Boven alles op en top professioneel !  Maar ook de ideale gastvrouw voor elk soort event, groots of juist intiem.  Pascale luistert naar je wensen en speelt hierop in, door dé juiste artiest (en) voor jouw event voor te stellen. Zodat elk event nog lang nazindert bij de genodigden.   Al vele jaren werken we samen, en steeds fijn om met deze supertoffe madame samen te werken ! " 

Nancy Camerbeke, commercieel directeur van de Adrian Hoteles op Tenerife : 

"Truephonic, jullie zijn topklasse maar blijven bescheiden en met een warm hart! Super! Ik moet JULLIE bedanken... Want dank zij julie hebben wij samen heel wat mensen GELUKKIG gemaakt!! En da's toch het allermooiste. Liefs en dikke xxx aan jullie allemaal!" 

Luc Trommelmans, directeur van Evident :  "Pascale  is zonder enige twijfel één van de allerbeste bookers. Van bij de start van de organisatie van een event denk ze mee :  welke artiesten, welke genres zijn uitermate geschikt voor het evenement ? Bovendien volgt ze vanaf dan uitstekend alles verder op (contracten, call sheets, afspraken) en is ze aanwezig op het event zelf. Ze communiceert uitermate duidelijk en doelgericht met de event organisator. Kortom, ik wil Pascale (en bij uitbreiding The Wild Side) aan iedere organisator aanraden. "

Ronald Bubbe van Kabuki events: "Stefanie De Meulemeester was zeer goed ! Mooie stem perfecte easy listening covers. Zeker voor herhaling vatbaar !"

Martine Verboven, event manager van TUI  Belgium: "Pascale Wille is de perfecte partner voor het boeken van een artiest, animatie, act, moderator of presentator voor elk type van event.  Sedert jaren doen wij met TUI Belgium beroep op Walk on The Wild Side "

Patrick Vermaerke, CEO van BEVAS Events : "Het luisterend oor – de passende muzikale voorstellen – een vlotte administratieve opvolging en de persoonlijke approach  van Pascale – vormen de basis van  onze jarenlange correcte muzikale  samenwerking" 

Johan Verminnen en zijn muzikanten, n.a.v. het Kleinkunstfestival in Oostende :  "Ferme dank voor alles op het Ethias kleinkunstfestival. Voor een heel enthousiast publiek én voor het Verminnen-team was het alweer een fijne avond, mede dankzij de vlotte en aangename voorbereiding. En niet te vergeten het vriendelijk onthaal.Een fijne nazomer verder en graag tot ergens onderweg."

Willy Versweyveld van de New Bis Band : "Bedankt voor de toffe samenwerking, het warme onthaal en de perfecte organisatie die we ook deze keer weer mochten ervaren bij ons optreden op "Mooiste Melodieën der lage landen" te Oostende. Wij kijken weer uit naar het volgende evenement van jou."

Klaartje Bosteels, VPR Consult : “Reeds meer dan 20 jaar kennen wij Pascale en kunnen we bij haar terecht voor het boeken en begeleiden van originele muzikale acts bij de organisatie van diverse events voor onze klanten.  

Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het event is ze persoonlijk betrokken en verloopt de communicatie perfect, ook in niet evidente situaties en locaties.” 

Tineke De Rijck, opperdekenin en organisator Gentse Feesten Korenmarkt : “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden! “ (Coco Chanel), en dat is nu net wat Walk on the Wild Side doet.  Het is altijd fijn met jou te werken Pascale. 

Dank voor alle jaren Gentse Feesten, we doen er nog heel wat bij !"

Els Parein, commercieel directeur van De Gentse Barge: "In de 15 jaar dat we mekaar kennen, kan ik steeds op Pascale rekenen! Of het nu is als booker, hospitality manager, coördinator op een evenement : alle opdrachten worden steeds met veel beroepseer en passie uitgevoerd.  Walk on the Wild Side is  de juiste keuze als je een betrouwbare partner zoekt.!"

bottom of page