top of page

MIXTAPE

4 singers, one party!

MIXTAPE bestaat uit 4 fantastische stemmen die van jouw evenement een legendarisch feest maken. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgen ze voor een mix van de meest dansbare hits, variërend van tijdloze klassiekers tot hedendaagse hits. Vol energie en interactie met het publiek door de 4 podiumelementen die verspreid staan in de zaal. Zo krijgen de gasten een 360° ervaring! 

Het kan dus gebeuren dat iemand uit het publiek even de show steelt en luidkeels meezingt in de microfoon. Alles kan tijdens het optreden van MIXTAPE! De veelzijdigheid aan genres en stijlen verbindt generaties, of je nu een 90's kid bent of een Gen X’er, vroeg of laat haalt iedereen zijn beste moves boven.  

Ben je op zoek naar dé perfecte muzikale overgang tussen de receptie/diner en het dansfeest met DJ? Wil je liever direct full party met Mixtape? Alles is mogelijk!

Een greep uit het repertoire:

60's Mix: ‘Oh Pretty Woman’ (Roy Orbison), ‘I Want You Back’ (The Jackson 5), ‘Dancing In The Street’ (Martha Reeves & The Vandellas)

90's club Mix: ‘Rhythm Is A Dancer’ (SNAP!), ‘Desenchantee’ (Mylène Farmer), ‘I Feel Love’ (Donna Summer)

Rock Mix: ‘Living On A Prayer’ (Bon Jovi), ‘Highway To Hell’ (AC/DC), ‘Eye Of The Tiger’ (Survivor), ... 

MIXTAPE.png
  • YouTube
  • YouTube

Luc Trommelmans, directeur van Evident : "Pascale  is zonder enige twijfel één van de allerbeste bookers. Van bij de start van de organisatie van een event denk ze mee : welke artiesten, welke genres zijn uitermate geschikt voor het evenement ? Bovendien volgt ze vanaf dan uitstekend alles verder op (contracten, call sheets, afspraken) en is ze aanwezig op het event zelf.  Ze communiceert uitermate duidelijk en doelgericht met de event organisator. Kortom, ik wil Pascale (en bij uitbreiding The Wild Side) aan iedere organisator aanraden. "

bottom of page