top of page
logo.jpg

An operational mothaship, going down on the one, and nothing but the one!

Frank Deruytter werkt sinds jaar en dag samen met vele binnen- en buitenlandse artiesten.

MINIMACHINE, de mini-versie van OTOMACHINE, brengt onweerstaanbare Funk, Groove, Hip Hop en aanverwanten. Frank omringt zich met topmuzikanten van wereldklasse.

Als James Brown de “Godfather of Funk” is, dan zijn Frank Deruytter en de zijnen zijn petekinderen.

“MINIMACHINE” is een lust voor het oog en het oor. Met hun onweerstaanbare, aanstekelijke grooves, liefde voor het vak, tomeloze energie én puur vakmanschap wordt dit een optreden waar geen millimeter van je lichaam de rust krijgt om even te verpozen!

Bij elk concert wordt er gezocht naar de vibe en groove om de toeschouwers mee te nemen op hun reis door hun integrerende manier van musiceren. De interactie met het publiek is hierdoor erg bepalend en zo mondt elk optreden uit in een muzikaal feest. Uniek in zijn soort!

Poets alvast je dansschoenen en hou je klaar voor een spetterend,funky optreden…

Party!!!

Line-up :

Frank Deruytter : Sax & Vocals

Carlo Mertens : Trombone & Vocals

Kristiaan Deruytter : Guitar & Vocals

Erik Rademakers : Bas

Toni Vitacolonna : Drums

Didier Deruytter : Keys & Vocals

Gwendoline Nys, adjunct-directeur Kursaal Oostende :

"Of het nu voor een klein of groot dossier is, Pascale denkt mee met de klant om de juiste muzikale sfeer te verzorgen voor elk type event. Soul, funk, rock, disco, klassiek,... Ze weet altijd een kwalitatieve invulling voor te stellen binnen ieders budget en wensen. Haar enthousiasme, vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit krijg je er gratis bij."

bottom of page