LudoviQ & Jan Kerhofs

LudoviQ en Jan Kerckhofs zijn 2 perfect blendende stemmen & 2 instrumenten (piano & gitaar), ideaal als opener op events, recepties of privéfeesten.

 

Ludoviq (Ludovic Nyamabo) kreeg van thuis uit muziek met de paplepel ingegoten. In het kerkkoor zette hij zijn eerste stappen in de muziek.

Op 14-jarige leeftijd schreef hij zijn eerste songs en op zijn 17de startte hij met ‘Société Anonyme’ als frontman.  Met deze band wonnen ze de Kif Kif Awards, Latent-Talent, Vi.be on air en stond hij snel op de grote festivals.

 

Hij schreef zich in voor de eerste editie van ‘The Voice’ (2012) en geraakte tot in de kwart-finales. Dit was de start om ook andere muzikale horizonten te verkennen met eigen werk.

Hij maakt deel uit van De Grungblavers, een samenstelling van Antwerpse bekende stemmen onder leiding van Guillaume Van der Stighelen.

 

Ludoviq was Hans Francken (co-coach The Voice) ook niet onopgemerkt voorbijgegaan. In de zomer van 2015 & 2016  stond hij naast Yass en Lynn-C met Grand Hammond op verscheidene podia.

In 2017 werd hij verkozen tot finalist van De Nieuwe Lichting, een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Studio Brussel.  Uit 850 inzendingen werd hij gekozen tot één van de acht finalisten.

 

Ludoviq staat niet enkel met eigen werk op de podia, maar ook voor bedrijfs- en privé-events kan je hem boeken met een coverrepertoire.

  • YouTube - Black Circle

© 2018 Walk on the Wild Side

  • Facebook - Wild Side
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle