top of page

FRANKLIN.

 

FRANKLIN. viert de memorabele Queen of Soul.

 

Een concert van FRANKLIN is een feest, een vreugdevolle viering ter ere van dé Queen of Soul, Aretha Franklin. Knallers als ‘Think’, ‘Chain of Fools’ en ‘Natural Woman’ maar evengoed meer verborgen parels en eigen werk van Aretha krijgen een beurt. De uitkomst is een show vol gospel, blues en soul die uw hart doet trillen en uw benen doet jeuken. Maar, vergis u niet, FRANKLIN is geen standaard coverband. Authentieke arrangementen, uitgekiende meerstemmigheid en ruimte voor eigen interpretatie maken van een voorstelling van FRANKLIN een unieke ervaring voor jong en oud.

FRANKLIN speelde uitverkochte concerten in onder meer de Belgische CC's van Wemmel, Zottegem en Berchem en eveneens in OLT Rivierenhof (Deurne) wisten ze hun onuitputtelijke energie over te brengen aan de muzieklievende massa. 

Openhartig, vurig en groovy as heaven staat FRANKLIN gretig klaar om Aretha's ongebreidelde magie naar u door te sluizen!

FRANKLIN..jpg
  • FRANKLIN.

Tineke De Rijck, opperdekenin en organisator Gentse Feesten Korenmarkt : “Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden! “ (Coco Chanel)

En dat is nu net wat Walk on the Wild Side doet.  Het is altijd fijn met jou te werken Pascale. 

Dank voor alle jaren Gentse Feesten, we doen er nog heel wat bij!"

 

bottom of page