top of page

Jim Cole

 

 

Jim Cole is een Belgische zanger, vocal coach, gitarist, componist en muziekproducer. 

 

Multitalent Jim Cole knalde door de auditie van de Voice in 2016 en kreeg lof van de 4 coaches die hun stoel omdraaiden. Hij koos voor Natalia als coach en haalde met haar de de finale van het veel bekeken tv-programma.  

 

Jim brengt (naargelang het soort event dat u organiseert) een mix van alom bekende pop/soul/jazz/funk-songs.

Solo, in duo of met full band tovert hij uw event, receptie, trouw of festival om tot een sfeervolle en unieke belevenis. 

 

Met de full live band tovert hij jullie concert om tot een denderend feestje. Met muzikale kleppers gaande van Justin Timberlake tot Lenny Kravitz of van Prince tot Bruno Mars weten jullie alvast wat er jullie te wachten staat!

DANSEN! 

IMG_2137.JPG
  • YouTube
  • YouTube

Luc Trommelmans, directeur van Evident : "Pascale  is zonder enige twijfel één van de allerbeste bookers. Van bij de start van de organisatie van een event denk ze mee :  welke artiesten, welke genres zijn uitermate geschikt voor het evenement ? Bovendien volgt ze vanaf dan uitstekend alles verder op (contracten, call sheets, afspraken) en is ze aanwezig op het event zelf. Ze communiceert uitermate duidelijk en doelgericht met de event organisator. Kortom, ik wil Pascale (en bij uitbreiding The Wild Side) aan iedere organisator aanraden. "

bottom of page