top of page

Hit The Shower

De allernieuwste partyformule met maar één doel: samen zingen. Onderzoek wijst uit dat mensen die zingen in de douche, gelukkiger zijn. Drie ervaren muzikanten nemen de proef op de som en overspoelen elk publiek met de meest meezingbare hits van vroeger en nu. Zing mee alsof je onder de douche. staat. Dans alsof niemand je ziet. HIT THE SHOWER oordeelt niet. 

 

Deze interactieve show laat plaats voor karaoke-momentjes, een “stop de band-ronde” én verzoek-nummers. De drie muzikanten kennen samen alle hits van de afgelopen zestig jaar, dankzij ervaring in talloze andere coverbands: De Vierkante Meter, Studio 100 Band, #LikeMe, Ketnetband, The Vicious, MNM-band...

 

Hit The Shower: “Sing like you’re in the shower, dance like nobody’s watching!”

 

Elk lid van de band staat op een afzonderlijk klein podium, waardoor ze tussen de toeschouwers op de dansvloer kunnen staan. Bovendien zijn de zangers mobiel. De scheiding tussen band en publiek vervaagt. Weg met alle schaamte: we gaan samen onder de douche!

 

Hit the shower.jpg
  • Hit The Shower

Joeri Baczkowski, event manager van TUI  BeNe: "Een super dank voor je TOP TOP TOP service ! Ongelofelijk mooi te zien met hoeveel passie en positieve vibes je dagelijks een smile op ieders gezicht tovert.  Ik word er instant blij van. Op naar een volgend crazy event !"

bottom of page