top of page

Gentlemen 

 

De muzikale kameleon 

 

Bent u op zoek naar live muziek voor uw feest of evenement? Dan is  'Gentlemen' de ideale oplossing! 

Deze flexibele én stijlvolle band is de perfecte sfeerschepper tijdens uw ontvangst, receptie, diner,... Bovendien heeft deze band ook alles in huis om uw gasten aan het dansen te brengen. 

Gentlemen bestaat uit twee tot vier professionele muzikanten met jarenlange podiumervaring. Met een uitzonderlijk groot repertoire van de hits uit de jaren ’50 tot de hedendaagse toppers is er voor elk wat wils. 

 

Een greep uit de setlist : 

Happy (Pharrell Williams), Brown eyed girl (Van Morrison), Master Blaster (Stevie Wonder), Listen to the music (The Doobie Brothers), Don't worry be happy (Bobby McFerrin), Bad guy (Billie Eilish), ... 

Promo foto.jpg
  • YouTube - Black Circle

Luc Trommelmans, directeur van Evident : "Pascale  is zonder enige twijfel één van de allerbeste bookers. Van bij de start van de organisatie van een event denk ze mee :  welke artiesten, welke genres zijn uitermate geschikt voor het evenement ? Bovendien volgt ze vanaf dan uitstekend alles verder op (contracten, call sheets, afspraken) en is ze aanwezig op het event zelf. Ze communiceert uitermate duidelijk en doelgericht met de event organisator. Kortom, ik wil Pascale (en bij uitbreiding The Wild Side) aan iedere organisator aanraden. "

bottom of page