Elke Bruyneel

 

Elke Bruyneel en Peter Ryckeboer vormen al jaren een vast duo. De combinatie van haar zang en zijn piano vormen het ideale decor voor al uw evenementen. Hun uitgebreid repertoire gaat van Barbra Streisand tot Gregory Porter.  

Heeft u achtergrondmuziek nodig voor uw bedrijfsfeest, receptie, huwelijk, galadiner, privéfeest of voor een feestelijke opening? Dan zorgen zij graag voor een muzikale omkadering met een persoonlijke toets.  

De basis voor een geslaagd event is een uitstekende sfeer. Daar wordt voor gezorgd met de juiste muziek. Deze formule kan uitgebreid worden naar een trio of een combo naargelang de setting of gewenste sfeer.  

Een greep uit de setlist: Close to you (The Carpenters), What you don’t do (Lianne La Havas), You might need somebody (Shola Ama), Miss You (Rolling Stones), Dance me to the end of love (Leonard Cohen), Woman in love (Barbra Streisand) 

 

Ain't Nobody

Close to You

What you don't do 

DSC_4085.JPG

Klaartje Bosteels, VPR Consult : “Reeds meer dan 20 jaar kennen wij Pascale en kunnen we bij haar terecht voor het boeken en begeleiden van originele muzikale acts bij de organisatie van diverse events voor onze klanten.  

Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het event is ze persoonlijk betrokken en verloopt de communicatie perfect, ook in niet evidente situaties en locaties.  Steeds leuk om met een betrouwbare partner te kunnen samenwerken, dit draagt ook bij tot onze reputatie als professionele event organisator.”