top of page

Edje Ska & The Pilchards

 

ES&DP is een stevige Live Party Coverband die enkel hits brengt met een hoog meezing -of meedansgehalte en dit met een eigen sound.  ES&DP brengt 100% Live music! De band is pas tevreden als het publiek volledig uit zijn dak gaat !  200% zekerheid op ambiance dus !

Ze traden o.a. op tijdens: De Nacht van Exclusief, Polé Polé, Gentse Feesten Korenmarkt, Vlaanderen Zingt, Cyclocross Ruddervoorde, De Ronde Van Vlaanderen, Klinkende Kroegen Brugge, Bierfeesten Torhout, Jan Primusfeesten Haacht, Haven triathlon Zeebrugge, enz… Ze waren ook verschillende keren te gast op bedrijfsfeesten of privé feesten. Jaarlijks wordt de “show” vernieuwd.

 

EDJE SKA:

Edje Ska is sinds jaren aan de slag in de Vlaamse muziekwereld. Als veertienjarige zong hij al in een Blues-Rockband en richtte als prille tiener de rockband ”Big Fat Mama” op. Hiermee toerde hij door Nederland en België en stapte daarna over naar de Nederlandstalige Rockformatie “Onrust “. Met Onrust tekenden ze een platencontract bij BMG.


Na enkele jaren “Onrust “ startte Edje Ska een solo carrière. Verschillende keren was hij te zien op de Vlaamse televisie met o.a. “Vallen en Opstaan” en met “Problemen in mienen hof “ had hij zelfs een dikke hit die enkele weken zeer hoog stond in de Vlaamse top 10 . Edje Ska is een “entertainer” van de bovenste plank. Met zijn onuitputtelijk enthousiasme zet hij op elke locatie het publiek in vuur en vlam.

 

DE PILCHARDS:

Maar alleen is maar alleen en Edje Ska wordt in 2008 versterkt met “De Pilchards“.  ES&DP kan je ondertussen gerust meerekenen tot de betere Party Coverbands in België en Nederland.

 

EEN GREEP UIT HET REPERTOIRE:

Use somebody, Are you gonna go my way, Reach out, Sweet Caroline, Into Folk, Les Lacs du Connemara, Delilah, Could you be loved, Coco Jambo, Gasolina, Play that funky music, …

Edje Ska 2.jpg
Edje Ska 3.jpg
  • Edje Ska & The Pilchards
  • Edje Ska & The Pilchards
  • Edje Ska & The Pilchards
  • Edje Ska & The Pilchards

Joeri Baczkowski, event manager van TUI  BeNe: "Een super dank voor je TOP TOP TOP service ! Ongelofelijk mooi te zien met hoeveel passie en positieve vibes je dagelijks een smile op ieders gezicht tovert.  Ik word er instant blij van. Op naar een volgend crazy event !"

bottom of page