Cocojr.xs

Voor Cocojr. is muziek een teamsport en dus deelt hij ondertussen al 30 jaar met verschillende uitgebreide bezettingen het podium. Maar Coco houdt ook van uitersten. Daarom kan je nu naast ‘Cocojr. & the All Stars’ en ‘Cocojr.XL’ ook het mini-combo ‘Cocojr.xs’ boeken

Keyboard begeleiding is een aparte discipline die Paul Vermeulen perfect in de vingers en onder de knie heeft, en multi-instrumentalist Walter Van Thielen is al jarenlang zijn vaste rechterhand. Met deze winnende combinatie weet Coco enkele van de beste nummers ooit geschreven, swingend te herinterpreteren.

Onder het motto ‘Bring Back The Baritones’ brengen ze samen een eerbetoon aan legendarische crooners als Frank Sinatra, Bobby Darin, Dean Martin, Nat king Cole en andere, zelfs nog springlevende, laaggevooisde helden.   

  

Een greep uit de setlist : 

Let there be love – (Nat King Cole)

I’ve got you under my skin – (Frank Sinatra)

L’ été Indien – (Joe Dassin)

I can’t take my eyes off of you -(Andy Williams)

Ain’t that a kick in the head -(Dean Martin)

Sway – (Dean Martin)

Swingjazz, latin, bossa, big band, country,….

Front-.jpg

Klaartje Bosteels, VPR Consult : “Reeds meer dan 20 jaar kennen wij Pascale en kunnen we bij haar terecht voor het boeken en begeleiden van originele muzikale acts bij de organisatie van diverse events voor onze klanten.  

Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het event is ze persoonlijk betrokken en verloopt de communicatie perfect, ook in niet evidente situaties en locaties.  Steeds leuk om met een betrouwbare partner te kunnen samenwerken, dit draagt ook bij tot onze reputatie als professionele event organisator.”