Cocojr.XS

Voor Cocojr. is muziek een teamsport en dus deelt hij ondertussen al 30 jaar met verschillende uitgebreide bezettingen het podium. Maar Coco houdt ook van uitersten. Daarom is er nu naast Cocojr. & the All Stars en Cocojr.XL ook het mini-combo Cocojr.XS 

  

Keyboard begeleiding is een aparte discipline die Paul Vermeulen perfect in de vingers en onder de knie heeft en multi-instrumentalist Walter Van Thielen is al jarenlang zijn vaste rechterhand. Een winnende combinatie waarmee Coco enkele van de beste nummers ooit geschreven, swingend weet te herinterpreteren. Onder het motto ‘Bring Back The Baritones’ brengen ze samen een eerbetoon aan legendarische crooners als Frank Sinatra, Bobby Darin, Dean Martin, en Nat king Cole maar ook jongere laaggevooisde helden.   

Klaartje Bosteels, VPR Consult : “Reeds meer dan 20 jaar kennen wij Pascale en kunnen we bij haar terecht voor het boeken en begeleiden van originele muzikale acts bij de organisatie van diverse events voor onze klanten.  

Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens het event is ze persoonlijk betrokken en verloopt de communicatie perfect, ook in niet evidente situaties en locaties.  Steeds leuk om met een betrouwbare partner te kunnen samenwerken, dit draagt ook bij tot onze reputatie als professionele event organisator.”