top of page

BRKLN BLVD

 

Jouw Ultieme Soul, Funk en R&B Ervaring! 

 

Maak je klaar om weggeblazen te worden door deze sensationele coverband. Met een bijeenkomst van de meest uitzonderlijke muzikanten en een line-up van ongelofelijke zangers, is onze band hier om een onvergetelijke muzikale reis te brengen die generaties overspant. 

 

Onze vocalisten zijn onovertroffen, met een indrukwekkende staat van dienst van prestigieuze tv-shows zoals The Voice, Holland Got Talent en meer. Elk van hen bezit een uitstekende kwaliteit die je betoverd zal achterlaten bij elke noot die ze raken. 

 

Van de iconische klassiekers van Stevie Wonder, Aretha Franklin en Earth Wind & Fire tot de hits van Bruno Mars, Calvin Harris, Dua Lipa en Rihanna die bovenaan de hitlijsten staan, hebben we jouw favoriete Soul, Funk en R&B deuntjes van de jaren 80 tot vandaag. Onze krachtige setlist neemt je mee naar het gouden tijdperk van soulvolle grooves terwijl je blijft dansen op de nieuwste hedendaagse beats. 

 

Bij BRKLN BLVD zijn we er trots op om niet alleen een optreden, maar een ervaring te leveren. Onze dynamische aanwezigheid op het podium, aanstekelijke energie en naadloze muzikale arrangementen creëren een elektrische sfeer die het publiek elke keer weer op hun voeten brengt. 

Een greep uit het repertoire :

Boogie Wonderland, Rock With You, 24K Magic, Get Lucky, Sex On Fire, Show Me Love , Treasure, September, Locked Out Of Heaven, Gipsy Woman, It’s Friday Again, Pump Up The Jam, Valerie, Crazy In Love, Head & Heart, Uptown Funk, Please Don’t Stop The Music, Blurred Lines, ...

Brouklyn Boulevard.png
  • Brooklyn Boulevard

Gwendoline Nys, adjunct-directeur Kursaal Oostende :

"Of het nu voor een klein of groot dossier is, Pascale denkt mee met de klant om de juiste muzikale sfeer te verzorgen voor elk type event. Soul, funk, rock, disco, klassiek,... Ze weet altijd een kwalitatieve invulling voor te stellen binnen ieders budget en wensen. Haar enthousiasme, vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit krijg je er gratis bij."

bottom of page