top of page

De Bonanzas

 

De Bonanzas doen er alles aan om u een eerlijke en oprechte avond/middag  vol muzikaal plezier te brengen.  
Verwacht u aan alle popklassiekers uit de jaren 60 zoals ze vandaag moeten klinken; soms ingetogen en intiem, soms uitbundig en enthousiast maar steeds met volle overgave en met respect voor het origineel. Een weloverwogen selectie van nummers die de hitlijsten van de jaren 60 sierden. Een selectie die veelvuldig wordt uitgebreid en verfijnd. 


De Sixties zijn een goudmijn van muziek. Liedjes schrijven gebeurde met vakmanschap, originaliteit, talent en passie.  De sound van toen valt moeilijk te evenaren -we leven immers 40 tot 50 jaar later- maar met enkele kleine aanpassingen staan deze nummers nog steeds als een Ponderosa Ranch. Wat we u kunnen verzekeren is dat elke noot die u hoort ook gespeeld wordt. Geen bandopnames, computertrucs of playback maar alles live.​


De moderne vertaling van een onsterfelijk repertoire staat garant voor een originele show die geschikt is voor cafés, privéfeesten en festivals. Stilstaan wordt quasi onmogelijk wanneer u De Bonanzas in huis haalt. Rock 'n roll, swings, ballads, … alles passeert de revue waardoor een optreden geen seconde gaat vervelen.​


Denk aan legendarische groepen als The Monkees, The Byrds, The Beatles (uiteraard), The Tremeloes, CCR… maar ook aan grootheden als Roy Orbison, Johnny Cash, Ricky Nelson, Van Morrison, … en daarnaast nog een hoop vergeten klassiekers die eigenlijk niemand écht vergeten is.

De band :

Thomas Keersmaekers : zang

Dirk Roefs : elektrische gitaar – backings

Steven Van Gool : basgitaar – backings

Hans Claes : keyboard – backings

Bert Rommes : drums

  • YouTube - Wild Side

Els Parein, commercieel directeur van De Gentse Barge: "In de 15 jaar dat we mekaar kennen, kan ik steeds op Pascale rekenen! Of het nu is als booker, hospitality manager, coördinator op een evenement : alle opdrachten worden steeds met veel beroepseer en passie uitgevoerd.  Walk on the Wild Side is  de juiste keuze als je een betrouwbare partner zoekt.!"

bottom of page