top of page

Blueberry Diamond

Blueberry Diamond is een muzikaal duo bestaande uit zangeres Stefanie De Meulemeester en pianist Pieter Goossens.

Pieter was reeds werkzaam als sessiemuzikant bij oa. Niels Destadsbader, De Corsari’s met Roel Vanderstukken, Els De Schepper, Helmut Lotti, Olivia, Willy Sommers en tal van andere artiesten.

Stefanie zong de begingeneriek van de serie “Thuis” in, is actief als (backing) vocaliste bij o.a. Cocojr., Paul Michiels, .. en deed reeds studiowerk voor verschillende Disney films en tal van andere artiesten.

Door hun jarenlange samenwerking, passie voor het vak en expertise weten zij op elke muzikale vraag een gepast antwoord te bieden. Of het nu gaat om het opluisteren van een bedrijfsevenement of het muzikaal ondersteunen van een huwelijk of receptie, zij staan steeds garant voor een professionele en kwalitatieve uitvoering.

 

Het duo is de basis, maar formules met extra muzikanten zijn mogelijk (saxofonist, bassist,..)

Blueberry Diamond serveert u een breed repertoire aan muzikale stijlen, van jazzy soulsongs tot hedendaagse pop.

De setlist is oneindig o.a. Valerie , I am coming out , Sunny, I say a little prayer, ... en wordt volledig aangepast aan de sfeer die het event vraagt. 

Duo (zang en piano)

  • Blueberry Diamond
  • Blueberry Diamond

Guy De Maeseneer, organisator De Mooiste Melodieën van de Lage Landen : 

"Ik word wild van  Walk on the Wild side : Zij leveren fantastische service en kwaliteit!! Op basis van mijn programmakeuze verzorgen zij een puike artistieke productie en verzorgen zij de hospitality op  hoog niveau dat zelden gezien is in onze sector ! "

bottom of page